Stránky

nedeľa 26. júna 2011

Svadobné blahoželanie

Jedno svadobné blahoželanie...lebo svadba sa už blíži :) a mne už horelo pod zadkom :)


Šedá...šedá...

všade samá šedá...:) Už aj vám sa stalo, že ste sa niečoho chytili a nevedeli ste sa zastaviť? :) Ja to mávam raz začas, aj to pri štetci :)
Mala som totiž chuť si spraviť decoupage, tak som si vytvorila tieto obrázky:


A potom som si vytvorila z tvrdnúcej hmoty takéto ... akoby som to nazvala... štítky...:


A nakoniec srdiečká tiež z tvednúcej hmoty:


Babule, prajem vám krásnu nedeľu :)

utorok 21. júna 2011

Nové blogy

Pridávam pár nových blogov, ktoré som našla a ktoré sa mi zdali byť superské :)


tak si ich omrknite, možno vás budú tiež inšpirovať tak ako mňa :)


Pár malých drobností

Dobré ránko, deň aj večer :) včera som mala trocha viac času, tak som si tvorila.....nejaké tie záložky, a fimo srdiečka...

pondelok 20. júna 2011

Motýle

Dnes som sa nechala inšpirovať jednou veľmi šikovnou babuľov z Poľska. Volá sa Kasandra a má neuveriteľne šikovné rúčky. Od jej tvorby sa neviem odtrhnúť ... veď posúďte sami ... MÓJ DOM - MOJA OSTOJA je jej blog...:)



paaaa :)

nedeľa 19. júna 2011

Háčkované kvetinky

Začínam sa kamarátiť s háčikom... je to pomalý proces, ale ako sa hovorí, pomaly ďalej zájdeš :)
Tieto háčkované kvetinky som našla na viacerých blogoch...preto som si povedala, že to vyskúšam aj ja.... a takto to dopadlo, podľa môjho skromného odhadu, hádam aj dobre :)))


Prajem vám ešte krásnu nedeľu...

Prechádzka

Ponúkam Vám pár obrázkov z minulo-týždňovej prechádzky...

piatok 10. júna 2011

Losovanieeeeee

Ahojte súťažiace :)
juuuj tak som rada, že ste sa zúčastnili v tam hojnom pošte (presne vás bolo 26) tejto súťaže. Všetky, čo ste sa zapojili ste uhádli znenie tajničky: MILUJEM SÚŤAŽE :) Áno milujem ich, lebo je to spestrenie a zábava :)
Pre všetky netrpezlivé .... losovanie prebehlo v práci za asistencie kolegovej šťastnej ruky :) Takže som využila všetky dostupné kancelárske potreby :)


A spod jeho ruky vyšiel papierik s menom Kerinka11. Evka, tak posielam obravskú gratuláciu a poprosím o zaslanie adresy, kde pošlem výhru:


Ostatné babule nezúfajte, príde ďalšia súťaž :)

prajem vám krásny deň aaaaa nádherný víkend.

pondelok 6. júna 2011

Vyhlasujem SÚŤAŽ

Ahojte ahojte :)

na známosť sa dáva, že dňa 06.06.2011 sa zahajuje súťaž o vecné ceny vyrobené mojimi rukami :) Bola to tvrdá práca, preto výhru môže získať len ten, kto vylúšti túto tajničku :))))Troška to tu spestríme :)

Tajnička nie je vôbec ťažká, takže by ste to mali mať "zmáknuté" raz-dva... Myslela som pri tvorbe tejto tajničky aj na vás babule z čiech, takže by ste to nemali mať ťažké :) a určite to zvládnete...

A aby to nebolo náročné len pre tú jednu, ktorá by ako prvá do komentu napísala správnu odpoveď a ostatné by sa "zviezli" tak podmienkou je, napísať mi správne znenie tajničky do mailu - zuzka.cedulova@gmail.com

A prosím, do mailu napíšte aj vašu blogovu adresu ak mate... rýchlejšie to budem vedieť spárovať :)

Ja si všetky odpovede pekne krásne uložím, a v piatok 10.06.2011 vyžrebujem jednu z vás, ktorá sa ... pevne verím ... bude z toho tešiť :)

Takže, tu je tajnička:

A tu je výhra...


Dúfam, že som vás aspoň trocha navnadila, a budú sa mi sypať správne odpovede .))))

Paaa parajem vám veľa šťastia...

Tabuľky

Takéto malé tabuľky som videla v obchodoch....aj som ich držala v ruke, že si kúpim, ale ... potom som si povedala, že vyskúšam ... veď to nemôže byť také ťažké...a nebolo :)


nedeľa 5. júna 2011

Postup na mydlové vrecúška

Ahojte babuľky moje... veľa z vás ma oslovilo, ako som robila tie voňavé mydlové vrecúška. Tak tu som vám nafotila postup. Pevne verím, že aspoň trocha som vám to priblížila :)


Pa, prajem vám krásny večer ...

Pohľadnice len tak

Mala som na dnes plán, ale ten padol... tak som si sadla do obývačky a začala som tvoriť...a... vznikli z toho tieto dve pohľadnice :)


Troška som ešte upravila tu bicyklovú pohľadnicu :) Tak mi tam niečo chýbalo... :)


Voňavé mydlové sáčky

Došli mi moje zásoby týchto voňavých sáčkov...:) Veľmi rada ich rozdávam len tak pre radosť, alebo na sviatky...A teraz som využila vintage obrázky, ktoré som vyhrala u Ivetky v súťaži...:)
Tak teraz môže opäť chvíľku rozdávať :))

štvrtok 2. júna 2011

Krásne spestrenie minulých dní

Ahojte :)

ja viem, som hrozná :) totiž...už strašne dávno som podostávala krásne vecičky a ja som sa vám s nimi vôbec nepochválila. Takže sa teraz lepším, :) a tieto vecičky vám veľmi rada predstavím:

Ako prvý darček mi prišiel od super baby Daji takýto set háčkovaných dečiek. Tie maličké si môžem zavesiť napr. na okno...ale ja mám s nimi iné plány :) neprezradím potom raz určite ukážem.


U Ivky som vyhrala v jednej súťaži tieto nádherné vintage obrázky....už som ich aj použila...len som to ešte neodfotila :) To bude nabudúce :)